FH فرید هنرور

وردپرس یا سایت اختصاصی، کدام برای شما بهتر است

فرید هنرور ۴ دقیقه مطالعه

خلاصه در سه خط

  • برای سایت معرفی، شرکتی و بیشتر فروشگاه‌ها وردپرس کافی و به‌صرفه است.
  • وقتی سایت باید یک کار خاص انجام بدهد، سیستم اختصاصی بهتر جواب می‌دهد.
  • می‌شود با وردپرس شروع کرد و بعداً اختصاصی شد. خودم این کار را کرده‌ام.

وردپرس کجا خوب است

وردپرس برای سایتی که کارش نشان دادن محتواست انتخاب خیلی خوبی است. معرفی شرکت، نمونه‌کار، مقاله و فروشگاه معمولی. زود راه می‌افتد، افزونه‌های زیادی دارد و بعد از تحویل خودتان می‌توانید متن و عکس را عوض کنید.

وردپرس کجا کم می‌آورد

وقتی سایت باید کاری بکند که افزونه آماده برایش نیست، وردپرس دست‌وپاگیر می‌شود. ابزار محاسبه، آزمون با منطق خاص، پنل کاربری با قانون‌های خودتان یا سایتی که باید خیلی سبک باشد. در این موارد آن‌قدر باید وردپرس را دور بزنید که نوشتن از صفر ساده‌تر است.

سیستم اختصاصی چه می‌دهد و چه می‌گیرد

  • فقط همان چیزی را دارد که لازم دارید، پس سبک‌تر است.
  • هر قانون و هر صفحه‌ای را می‌شود دقیقاً مطابق کار شما ساخت.
  • ساختش زمان بیشتری می‌برد.
  • برای تغییرهای بزرگ به برنامه‌نویس نیاز دارید.

تجربه خودم با Telegram Downloader

این سایت را اول با وردپرس ساختم، با پلاگین‌ها و ابزارهای اختصاصی خودش. برای شروع انتخاب خوبی بود چون سریع راه افتاد. بعد آن را از وردپرس بیرون آوردم و به صورت اختصاصی در ۱۰ زبان کامل کردم.

نتیجه‌ای که از این مسیر گرفتم این است که لازم نیست از روز اول کامل‌ترین راه را انتخاب کنید. می‌شود با وردپرس شروع کرد و وقتی سایت به آن نیاز پیدا کرد، اختصاصی شد.

سه سؤال برای تصمیم

  1. سایت بیشتر محتوا نشان می‌دهد یا یک کار خاص انجام می‌دهد؟
  2. چه کسی آن را به‌روز می‌کند؟
  3. زود راه افتادن مهم‌تر است یا دقیقاً مطابق خواسته بودن؟

اگر جواب‌ها بیشتر به سمت محتوا، به‌روزرسانی توسط خودتان و سرعت راه‌اندازی است، وردپرس. اگر به سمت کار خاص و دقت است، اختصاصی. در صفحه طراحی سایت یک راهنمای سه‌سؤالی هم گذاشته‌ام که همین را برایتان حساب می‌کند.

این کار را برای شما انجام می‌دهم طراحی سایت در تبریز شخصی، شرکتی، فروشگاهی، منوی رستوران و ابزار آنلاین. با وردپرس یا سیستم اختصاصی.
FH فرید هنرور

نوشته و ساخته

فرید هنرور

بیش از ۱۰ سال است با PHP، وردپرس و سئو کار می‌کنم و برای شرکت‌ها سامانه اختصاصی می‌سازم. این صفحه را از روی تجربه کار خودم نوشته‌ام.

آخرین به‌روزرسانی: